Här kan ni sälja, köpa eller efterlysa saker, bostäder, bilar, djur .
Här kan man också hitta tävlingsresultat m.m.
Det är gratis att annonsera. Annonser som skickats in till oss kommer att ligga kvar på sidan en månad, därefter raderas de automatiskt.
Klicka på "Annonsera" där finns ett formulär där ni lämnar uppgifter om varan.

Annonsera
 

NYHET 25 NOVEMBER 2012
BESTÄLL JULKLAPPSBOKEN -
NATURLIGTVIS DIREKT FRÅN FÖRFATTARBYN


P O Enquists prisbelönta memoarbok om uppväxten i Sjön och den vidare färden ut i stora världen. Nu som pocket! Pris 75:-

Anita Salomonssons bok om ett gripande  kvinnoöde från fattigsverige. Tiden är 1800-talets början och platsen Burträskbygden.
Pris inbunden: 150:-


Författarbyns bokkasse 50:-,
Skissblock A5-format för 60:-
Anteckningsblock 40:-.
Alla med författarbyns eget tryck.Böckerna och övriga produkter beställer du hos Gunnar och Marianne Hedman på tel 0910-801 92 eller via e-post:  gunnarhedman[snabela]live.seEFTERLYSNINGAR:

Böcker av Hjoggböleförfattarna
Boksamlingen i författarutställning i Sjön är i det närmaste komplett... fast bara nästan. Du har kanske boken som gör den komplett!
Vi saknar... "Starrmyrkojan" av Hjalmar Westerlund. "Mannnen utanför", "Sista skiftet" och "Skönast på jorden är Kvikkjokk om våren" av Kurt Salomonson.
Av Anita Salomonsson saknar vi "Änglabilder". Av P O Enquist saknas bl a "Färdvägen" och "Jakten på den förlorade själen". Har du någon av böckerna och kanske vill skänka den till författarutställning, tag kontakt med
Åke Stenlund 070-552 52 98

Hjalmar Westerlund